HH ARC PADDED PANTS

190.00 

Available on backorder

Category:

Description

HH ARC PADDED PANTS
No.

53565

Versatile, light padded pants with webbing belt.

Our limited-edition Archive collection is inspired by our history of creating performance products for professionals. While nodding to the past, it simultaneously looks forward. The garments utilize a refined aesthetic and innovative technology. This style is unisex. It features a clean, streamlined design and the highly technical details we’re known for.
Fiber Content:Shell: 100% Polyester. Lining: 100% Cotton.  Insulation: 100% Polyester.

Select size:

Care Instructions:Do not iron on print, Do not use fabric softener, Wash separately. Machine wash in cold water – 30° C gentle cycle, Do not bleach, Tumble dry – low heat, Iron low heat, Do not dry clean

FEATURES

50g insulation

Elastic bottom hem

Jersey lining for comfort

High raised logos

Hand pockets

PERKTHIMI:

Pantallona HH ARC TË MBUSHUR
NO

53565
Pantallona të gjithanshme, të lehta të mbushura 

Koleksioni ynë i Arkivit me botim të kufizuar është frymëzuar nga historia jonë e krijimit të produkteve të performancës për profesionistët. Ndërsa pohon me kokë për të kaluarën, ajo njëkohësisht shikon përpara. Veshjet përdorin një teknologji të rafinuar estetike dhe inovative. Ky stil është unisex. Ai përmban një dizajn të pastër, të efektshëm dhe detaje shumë teknike për të cilat jemi të njohur.
Përmbajtja e fibrave:
Predha: 100% poliestër. Rreshtimi: 100% pambuk. Izolimi: 100% poliestër.

MASAT E DISPONUESHME

Udhëzimet e kujdesit:
Mos hekurosni në printim, Mos përdorni zbutës rrobash, Lani veçmas. Larje në makinë në ujë të ftohtë – cikël i butë 30° C, Mos zbardhoni, thahet në tharëse – nxehtësi e ulët, hekurosni në nxehtësi të ulët, mos pastroni kimikisht

TIPARET
50 g izolim

Fund elastik

Rreshtim Jersey për rehati

Logo të ngritura lart

Xhepa dore

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “HH ARC PADDED PANTS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *