Sale!

NEOPRENE SUNNIES RETAINER X 10

37.00 

Categories: ,

Description

ABOUT

80034

Keep your sunglasses secure on your head with these essential Neoprene Sunnies Retainers. Constructed from stretch neoprene, they will sit comfortably and securely against your head. Invest in this simple yet effective insurance for when you’re sailing or active outdoors. Comes in a pack of 10.
COMPOSITION
100% Neoprene
EXPLORE ALL FEATURES
• Stretch neoprene for maximum freedom of movement and a good fit • Sold as a pack of 10
PERKTHIMI

RRETH

80034

Mbani syzet e diellit të sigurta në kokën tuaj me këto mbajtëse thelbësore Neoprene Sunnies. Të ndërtuara nga neopreni shtrirës, ​​ato do të ulen të qetë dhe të sigurt kundër kokës tuaj. Investoni në këtë sigurim të thjeshtë por efektiv kur jeni duke lundruar ose aktivë jashtë. Vjen në një paketë prej 10.
PËRBËRJA
100% neoprene
EKSPLORO TË GJITHA KARAKTERISTIKAT
• Neoprene me shtrirje për liri maksimale të lëvizjes dhe përshtatje të mirë • Shitet si një paketë prej 10

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “NEOPRENE SUNNIES RETAINER X 10”

Your email address will not be published. Required fields are marked *