Combo TRYGON

52.00 

Description

411792

The Trygon Combo is the snorkeling solution which combines the Trygon mask with the semi-dry top Breezer snorkel. This combination is perfect for long snorkeling sessions.

The Trygon mask has a soft silicone face piece for maximum comfort. It features technology that makes it long lasting. The adjustment buckles are attached to the frame and are easy to use. This snorkel mask allows for a wide range of vision.

The Breezer snorkel is a snorkel with a semi-dry top and anti-splash technology which prevents water from entering it. The snorkel holder is sliding and practical to use.

The structure is ergonomic, with a corrugated tube and silicone mouthpiece. The lower discharge valve allows the snorkel to be emptied easily.

The reasons to choose the Trygon, mask and snorkel combination are:

– Ergonomic Trygon mask which is durable and easy to wear
– Breezer snorkel with silicone mouthpiece and draining valve which is easy to use

Trygon Combo është zgjidhja për snorkeling e cila kombinon maskën Trygon me snorkelin gjysmë të thatë të sipërm Breezer. Ky kombinim është perfekt për seanca të gjata snorkeling.

Maska Trygon ka një pjesë të butë të fytyrës silikoni për rehati maksimale. Ai përmban teknologji që e bën atë të qëndrueshme. Kopsat e rregullimit janë ngjitur në kornizë dhe janë të lehta për t’u përdorur. Kjo maskë snorkel lejon një gamë të gjerë shikimi.

Periskopi Breezer është një snorkel me majë gjysmë të thatë dhe teknologji kundër spërkatjes e cila parandalon hyrjen e ujit në të. Mbajtësja e snorkelit është rrëshqitëse dhe praktike për t’u përdorur.

Struktura është ergonomike, me tub të valëzuar dhe grykë silikoni. Valvula e poshtme e shkarkimit lejon që snorkeli të zbrazet lehtësisht.

Arsyet për të zgjedhur kombinimin Trygon, maskë dhe snorkel janë:

– Maskë ergonomike Trygon e cila është e qëndrueshme dhe e lehtë për t’u mbajtur
– Snorkel Breezer me grykë silikoni dhe valvul kullimi që është i lehtë për t’u përdorur

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Combo TRYGON”

Your email address will not be published. Required fields are marked *