BISLETT TRAINING BAG

78.00 

Description

BISLETT TRAINING BAG

No.

67369

Our go-to sports bag for your next workout.

The Bislett Training Bag holds everything you need for your indoor or outdoor workout. Multiple compartments and pockets help keep everything organized, and an internal shoe sleeve lets you separate your dirty gear from the clean.
Weight485g
FEATURES
Side Accessory Pocket
1 End Compartment
Shoe Compartment with Inner Sleeve
Main Compartment Accessed From The Top 2 Slider Zipper
Carry Straps Can Be Configured To Let You Carry The Bag Like A Duffel Or Like A Backpack.
PERKTHIMI

ÇANTA TRAJNIMI BISLETT
NO

67369
Çanta jonë e zakonshme sportive për stërvitjen tuaj të radhës.

Çanta e trajnimit Bislett përmban gjithçka që ju nevojitet për stërvitjen tuaj të brendshme ose të jashtme. Ndarjet dhe xhepat e shumtë ndihmojnë për të mbajtur gjithçka të organizuar dhe një mëngë e brendshme e këpucëve ju lejon të ndani pajisjet tuaja të ndotura nga ato të pastra.
Pesha: 485 g
TIPARET
Xhep aksesor anash
1 Ndarja fundore
Ndarje këpucësh me mëngë të brendshme
Ndarja kryesore aksesohet nga zinxhiri rrëshqitës i lartë 2
Rripat e transportit mund të konfigurohen për t’ju lejuar ta mbani çantën si një çantë shpine ose si një çante shpine.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BISLETT TRAINING BAG”

Your email address will not be published. Required fields are marked *