Birch Backpack, 16L

53.00 

Available on backorder

Description

67542

The slim 16-liter Birch is a core everyday pack built for efficiently carrying the essentials to and from work. The practical and sleek design fits the urban commuter. It comes with a zippered front pocket for quick access to your essentials, a mesh water bottle pocket, and an unpadded laptop sleeve. We also added reflectives for visibility in the gray hours.

Features

  • Adjustable, padded shoulder straps
  • Padded back panel

Birch i hollë 16-litërsh është një paketë thelbësore e përditshme e ndërtuar për bartjen me efikasitet të gjërave thelbësore drejt dhe nga puna. Dizajni praktik dhe elegant i përshtatet udhëtarëve urban. Ajo vjen me një xhep të përparmë me zinxhir për qasje të shpejtë në gjërat tuaja thelbësore, një xhep rrjetë për shishe uji dhe një mëngë të pambushur laptopi. Ne gjithashtu shtuam reflektues për dukshmëri në orët gri.

Veçoritë

  • Rripa shpatullash të rregullueshme, të mbushura
  • Paneli i pasmë i mbushur

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Birch Backpack, 16L”

Your email address will not be published. Required fields are marked *