AMAZE JACKET

150.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Men’s Amaze Jacket

No. 64057

The Amaze combines retro-inspired 90s style with our fully waterproof/breathable and windproof HELLY TECH® Protection construction.

Made to protect you against the elements and look hip in urban life, the Amaze Jacket is waterproof/breathable and windproof with a retro 1990s street-style look. Extra features include a quick-dry lining, articulated arms for freedom of movement and a bottom-hem cinch cord for a customized fit.

Fiber Content: Lining: 100% Polyester – Lining 2: 100% Polyamide

Xhaketë Amaze për meshkuj

nr 64057

Amaze kombinon stilin e viteve ’90 të frymëzuara nga retroja me konstruksionin tonë plotësisht të papërshkueshëm nga uji/frymëmarrje dhe kundër erës HELLY TECH® Protection.

E krijuar për t’ju mbrojtur nga elementët dhe për t’u dukur në jetën urbane, xhaketa Amaze është e papërshkueshme nga uji/frymëmarrja dhe era me një pamje retro të viteve 1990 në stilin e rrugës. Veçoritë shtesë përfshijnë një rreshtim që thahet shpejt, krahë të artikuluar për lirinë e lëvizjes dhe një kordon lidhës në fund për një përshtatje të personalizuar.

Përmbajtja e fibrave: Rreshtimi: 100% poliestër – Rreshtimi 2: 100% poliamid

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “AMAZE JACKET”

Your email address will not be published. Required fields are marked *