ACTIVE REVERSIBLE JACKET AOP

235.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

ACTIVE REVERSIBLE JACKET AOP

No.

53693
The Active Reversible Jacket, inspired by the classic 90’ies HH® Reversible Puffy Jacket
Made for and inspired by an active lifestyle in and around the city, URBAN ACTIVE is a collection of technical outerwear and sportswear, designed with breathability, high visibility and protection from the elements in mind. The Active Reversible Jacket takes ques from HH’s iconic Reversible Puffer from the 90’ies in a new design and construction. Still delivering great warmth and comfort through Primaloft(r) insulation and a modern fit

Select size:

Fiber ContentShell: 100% Polyester. Insulation: 100% Polyester
Weight740g
FEATURES
PFC Free DWR
250g Synthetic insulation
PERKTHIMI
ACTIVE REVERSIBLE JACKET AOP
NO
53693
Xhaketa e kthyeshme aktive, e frymëzuar nga xhaketa klasike e viteve ’90 HH® e kthyeshme.
I krijuar dhe i frymëzuar nga një mënyrë jetese aktive brenda dhe përreth qytetit, URBAN ACTIVE është një koleksion veshjesh të sipërme teknike dhe sportive, të dizajnuara me frymëmarrje, shikueshmëri të lartë dhe mbrojtje nga elementët në mendje. Xhaketa e kthyeshme Active merr pyetje nga Puffer ikonë i kthyeshëm i HH nga vitet ’90 në një dizajn dhe ndërtim të ri. Ende jep ngrohtësi dhe rehati të madhe përmes izolimit Primaloft(r) dhe përshtatjes moderne
MASAT E DISPONUESHME

Përmbajtja e fibrave: Predha: 100% poliestër. Izolimi: 100% poliestër
Pesha: 740g
TIPARET
DWR pa PFC
250 g izolim sintetik

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ACTIVE REVERSIBLE JACKET AOP”

Your email address will not be published. Required fields are marked *