ACTIVE PUFFY JACKET

318.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

ACTIVE PUFFY JACKET
No.

53523
Classic, cozy, and mid-length puffer jacket.
This warm and soft puffer jacket has a hip-length and High Loft™ synthetic insulation. The water-repellent treatment is PFC-free – a win for you and the environment.
Fiber ContentShell: 100% Polyester. Lining: 100% Polyester. Insulation: 60% Polyester, 40% Polyester (Recycled)
Care InstructionsClose zippers before washing, Do not use fabric softener, Remove promptly from the dryer, Remove promptly from the washer, Tumble dry until completely dry, Tumble dry with dryer balls, Wash with similar colours
FEATURES
PFC Free DWR
High loft synthetic insulation
Printed HH® logos
PERKTHIMI
ACTIVE PUFFY JACKET
NO
53523
Xhaketë pufer klasike, komode dhe me gjatësi mesatare.
Kjo xhaketë e ngrohtë dhe e butë ka një izolim sintetik deri në ijë dhe High Loft™. Trajtimi kundër ujit është pa PFC – një fitore për ju dhe mjedisin.
Përmbajtja e fibrave: Predha: 100% poliestër. Rreshtimi: 100% poliestër. Izolimi: 60% poliestër, 40% poliestër (i ricikluar)
Udhëzimet e kujdesit: Mbyllni zinxhirët përpara se të lani, Mos përdorni zbutës rrobash, Hiqeni menjëherë nga tharësja, Hiqeni menjëherë nga rondele, Thajeni derisa të thahet plotësisht, Thajeni me topa tharëse, Lajeni me ngjyra të ngjashme
TIPARET
DWR pa PFC
Izolim sintetik i lartë i papafingo
Logo të printuara HH®

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ACTIVE PUFFY JACKET”

Your email address will not be published. Required fields are marked *