1877 LIGHT JACKET

180.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

1877 LIGHT JACKET

No.

53528
A light insulated jacket for all day, every day lifestyle

Inspired by Helly Hansen’s from Norway comes the 1877 series with a distinct Norwegian flag signoff combined with the numbers for our founding year, 1877. The 1877 Light Jacket combines 60g PrimaLoft® insulation with a classic jacket design and distinct 1877 logo signoff

Fiber Content: Shell: 100% Polyester – Lining: 100% Polyester – Insulation: 80% Recycled Polyester, 20% Polyester – Insulation sleeves: 80% Recycled Polyester, 20% Polyester

FEATURES
PrimaLoft® Black Eco insulation
Chest Pocket
Hand pockets with snap
HH® logo embroidery
Distinct Helly Hansen® logo signoff
PERKTHIMI

1887 LIGHT JACKET
NO
53528
Një xhaketë e lehtë me izolim për gjithë ditën, çdo stil jetese
Frymëzuar nga Helly Hansen nga Norvegjia vjen seria 1877 me një shenjë dalluese të flamurit norvegjez të kombinuar me numrat për vitin tonë të themelimit, 1877. Xhaketa e lehtë 1877 kombinon izolimin 60 g PrimaLoft® me një dizajn klasik të xhaketës dhe shenjën e dallueshme të logos së vitit 1877

Përmbajtja e fibrave: Shell: 100% poliestër – Rreshtimi: 100% poliestër – Izolimi: 80% poliestër i ricikluar, 20% poliestër – mëngët izoluese: 80% poliestër i ricikluar, 20% poliestër
TIPARET
Izolimi PrimaLoft® Black Eco
Xhepi i gjoksit
Xhepa dore me kapëse
Qëndisje me logo HH®
Shenja e dallueshme e logos Helly Hansen®

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “1877 LIGHT JACKET”

Your email address will not be published. Required fields are marked *