Men’s Verglas Shade T-Shirt

41.99 

Available on backorder

Description

63104
This super soft and lightweight technical T-shirt is made with quick-dry, moisture wicking fabric to keep you comfortable on the trail. The yarn feels cool to the touch and has UPF 30+ sun protection. With the environment in mind, it’s made with 54% recycled materials.
Fiber ContentShell: 54% Polyester (Recycled), 46% Polyester
Kjo bluzë teknike super e butë dhe e lehtë është bërë me pëlhurë që thahet shpejt dhe që largon lagështinë për t’ju mbajtur rehat në shteg. Fijet ndihen të freskët në prekje dhe kanë mbrojtje ndaj diellit UPF 30+. Duke pasur parasysh mjedisin, është bërë me 54% materiale të ricikluara. Përmbajtja e fibrave: Predha: 54% poliestër (i ricikluar), 46% poliestër

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s Verglas Shade T-Shirt”

Your email address will not be published. Required fields are marked *