STORM 2 P

206.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

230220007

STORM 2 P

Description

Made of high-strength PVC with partial Nylon cover, equipped with nylon handles with internal soft-grip eva protection and quick connector for the rope. Not suitable for professional use.
Unit of measure No.

STUDINA 2 P

Përshkrimi:

Bërë nga PVC me rezistencë të lartë me mbulesë të pjesshme najloni, e pajisur me doreza najloni me mbrojtje të brendshme eva me kapje të butë dhe lidhës i shpejtë për litarin. Jo i përshtatshëm për përdorim profesional.
Njësia e masës Nr.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “STORM 2 P”

Your email address will not be published. Required fields are marked *