Jobe Laid Back Lounge 4P

549.99 

Categories: , Tag:

Description

230420004

Laid back and chill on our 4 person Laid Back Lounge. Especially created for those chill seekers, who want to enjoy a chill session on the water with friends and family. Bring some drinks on board, and have fun!
  • 4 Cup holders
  • Easy boarding
  • One way Boston valve
  • 22 gauge pvc
  • Dimensions when inflated: 125,9 x 96,4 x 27,5″ | 320 x 245 x 70cm
  • Dimensions when deflated : 130″ x 96,4″ | 330 x 240cm

PERKTHIMI

230420004

Të qetë dhe të qetë në sallën tonë të shtruar me 4 persona. Krijuar posaçërisht për ata kërkues të ftohtësisë, të cilët duan të shijojnë një seancë të ftohtë në ujë me miqtë dhe familjen. Merrni disa pije në bord dhe argëtohuni!

KARAKTERISTIKAT
4 Kupa mbajtëse
Hipje e lehtë
Valvula e Bostonit me një drejtim
pvc 22 matës
Dimensionet kur fryhen: 125,9 x 96,4 x 27,5″ | 320 x 245 x 70 cm
Dimensionet kur shfryhen: 130″ x 96,4″ | 330 x 240 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Laid Back Lounge 4P”

Your email address will not be published. Required fields are marked *