Women’s Whitley Helly Tech® Insulated Winter Boots

160.00 

Available on backorder

Description

Women’s Whitley Helly Tech® Insulated Winter Boots
No. 11895

Our Women’s Whitley Helly Tech® Insulated Winter Boots are designed to keep you dry and warm during winter activities. With HH Seam-Shield and HH Aqua-Shield, these boots offer protection from snow and water. The PrimaLoft® Eco insulation adds extra warmth and insulation for those cold winter days, while the HH Pro Guard protects the boots exposed areas from the elements. HH Hover-Stride midsole and the HH Comfort Insole provides additional comfort for extended wear. These boots are equipped with a HH Max-Grip outsole for maximum grip on different surfaces and terrain.

Features

 • Padded Comfort Collar
 • 100% Recycled Lace
 • 100% Recycled Polyester Webbing
 • 100% Recycled Lining
 • 30% Recycled Rubber
 • 30% Recycled EVA Mid-sole
 • Faux-Shearling Lined
 • 100% Recycled Polyester Strobel
 • PrimaLoft® 200 grams
Certifications

 • PFC-free
Specification

 • Weight: 390 g

Çizmet tona dimërore të izoluara Whitley Helly Tech® për femra janë krijuar për t’ju mbajtur të thatë dhe të ngrohtë gjatë aktiviteteve të dimrit. Me HH Seam-Shield dhe HH Aqua-Shield, këto çizme ofrojnë mbrojtje nga bora dhe uji. Izolimi PrimaLoft® Eco shton ngrohtësi dhe izolim shtesë për ato ditë të ftohta dimri, ndërsa HH Pro Guard mbron zonat e ekspozuara të çizmeve nga elementët. Tavolina e mesme HH Hover-Stride dhe shtroja HH Comfort ofrojnë rehati shtesë për veshje të zgjatur. Këto çizme janë të pajisura me një sobë të jashtme HH Max-Grip për kapje maksimale në sipërfaqe dhe terrene të ndryshme.

Veçoritë

 • Jakë komforti e mbushur
 • Dantella 100% e ricikluar
 • Rrjet prej 100% poliestër i ricikluar
 • Rreshtim 100% i ricikluar
 • 30% gome e ricikluar
 • 30% EVA i ricikluar i mesëm
 • Rreshtim Faux-Searling
 • Strobel 100% poliestër i ricikluar
 • PrimaLoft® 200 gram
  Certifikatat
 • Pa PFC
 • Specifikim
 • Pesha: 390.0 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Women’s Whitley Helly Tech® Insulated Winter Boots”

Your email address will not be published. Required fields are marked *