JOBE NEVA 12.6 INFLATABLE PADDLE BOARD PACKAGE

1,499.99 

Description

486421006
Never to be upstaged is the Aero Neva SUP Board 12.6 Package! The perfect stand-up paddleboard for touring, the Neva features an all-new “EZ Lock Fin” and lightweight X-Stitching construction for a fast and durable ride on the water. The Aero Neva is packed with great features like our Heat Bonded Technology for more quality built-in, and a stringer built into the top and bottom of the board for added stiffness. The package includes everything you need to get out on the water and with a total board weight of 22.5 pounds, you can take your adventure anywhere!

 

FEATURES

 • Lightweight X-drop stitching construction
 • Stringer on top and bottom for the best stiffness
 •  Bungee storage net
 •  Easy-to-carry neoprene handle with paddle holder
 •  Halkey Roberts Valve
 •  Traction rail on bottom of the board for more control
 •  8″ EZ lock fin
 •  D-ring on tip and tail
 •  Valve patch assistance
 •  Nose rocker: 9″, Tail rocker: 0″
 •  Recommended rider weight: Up to 150kg | 330 lbs
 •  Board weight: 10,2kg | 22,5lbs
 •  Package weight: 15,2kg | 33.5lbs
 • Dimensions: 12’6″ x 30″ x 6″ | 381 x 76,2 x 15cm
 • Volume: 320 l

Perkthimi:

486421006

Paketa Aero Neva SUP Board 12.6 për të mos u ngjitur kurrë në skenë! Dërrasa e përsosur e këmbëve në këmbë për turne, Neva përmban një “EZ Lock Fin” krejtësisht të re dhe një konstruksion të lehtë X-Stitching për një udhëtim të shpejtë dhe të qëndrueshëm në ujë. Aero Neva është i mbushur me veçori të shkëlqyera si teknologjia jonë e lidhjes me nxehtësi për më shumë cilësi të integruar dhe një lidhës të integruar në pjesën e sipërme dhe të poshtme të tabelës për ngurtësi të shtuar. Paketa përfshin gjithçka që ju nevojitet për të dalë në ujë dhe me një peshë totale të dërrasës prej 22,5 paund ju mund ta çoni aventurën tuaj kudo!

TIPARET

 • Teknologjia e lidhjes me nxehtësi: më shumë cilësi dhe siguri e shtresës
 • Modeli i shkumës EVA pa rrëshqitje lejon SUP të rehatshëm afatgjatë
 • Konstruksion i lehtë me qepje me pika X
 • Lidhëse sipër dhe poshtë për ngurtësinë më të mirë
 • Rrjeta e ruajtjes së bungee
 • Dorezë neopreni e lehtë për t’u mbajtur me mbajtëse lopatash
 • Halkey Roberts Valve
 • Shina tërheqëse në fund të tabelës për më shumë kontroll
 • Fina e kyçjes 8″ EZ
 • Unaza D në majë dhe në bisht
 • Asistencë për arnimin e valvulave
 • Lëkundje për hundë: 9″, lëkundëse e bishtit: 0″
 • Pesha e rekomanduar e kalorësit: Deri në 150 kg | 330 paund
 • Pesha e dërrasës: 10,2 kg | 22,5 paund
 • Pesha e paketimit: 15,2 kg | 33,5 paund
 • Përmasat: 12’6″ x 30″ x 6″ | 381 x 76,2 x 15 cm
 • Vëllimi: 320 l

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “JOBE NEVA 12.6 INFLATABLE PADDLE BOARD PACKAGE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *