WOMEN’S SARDINIA LONG RAIN JACKET

275.00 

Available on backorder

Description

 • WOMEN’S SARDINIA LONG RAIN JACKET

 • NO #: 82454

 • Jacket – Regular fit rain coat with 2-layer construction fabric, YKK VISLON® zips and a PFC-free Durable Water Repellent (DWR) coating make this Women’s Sardinia Long Rain Jacket a comfortable option for everyday wear, not just for rainy days. Mesh lining with adjustable cuffs and hood.
 • Features
 • 2-layer construction
 • Adjustable cuffs
 • Adjustable hood
 • External pocket with zipper
 • Fully seam sealed
 • Mesh lining for extra comfort
 • Composition
 • Shell: 100% Polyester – Lining: 100% Polyester – Lining 2: 100% Polyester
 • Centre Back Inseam
 • 88cm
 • Certifications
 • bluesign® product
 • PFC-free
 • Weight gms
 • 590.0
 • Fitting
 • Regular
 • Wash Care
 • Close zippers before washing,Close hook and loop before washing,Do not use fabric softener,Do not use biological washing detergent,Wash with similar colours
 • Machine wash in luke warm water – 40°C,Do not bleach,Tumble dry – low heat,Iron low heat,Do not dry clean
 • Wash Icon
 • Machine wash in luke warm water – 40°C,Do not bleach,Tumble dry – low heat,Iron low heat,Do not dry clean
 • Perkthimi:
 • Pallto shiu me përshtatje të rregullt me pëlhurë ndërtimi me 2 shtresa, zinxhirë YKK VISLON® dhe një shtresë rezistente ndaj ujit (DWR) pa PFC e bëjnë këtë xhaketë të gjatë shiu për femra në Sardinia një opsion komod për veshjen e përditshme, jo vetëm për ditët me shi. Astar rrjetë me pranga dhe kapuç të rregullueshëm.
  Veçoritë
  Ndërtim me 2 shtresa
  Pranga të rregullueshme
  Kapuç i rregullueshëm
  Xhep i jashtëm me zinxhir
  Tegel i mbyllur plotësisht
  Veshje rrjetë për rehati shtesë
  Përbërja
  Predha: 100% poliestër – Rreshtimi: 100% poliestër – Rreshtimi 2: 100% poliestër
  Inseam në qendër të pasme
  88 cm
  Certifikatat
  produkt bluesign®
  Pa PFC
  Pesha gms
  590.0
  Përshtatje
  E rregullt
  Kujdesi për Larje
  Mbyllni zinxhirët para larjes, Mbyllni grepin dhe unazën para larjes, Mos përdorni zbutës rrobash, Mos përdorni detergjent larës biologjik, Lani me ngjyra të ngjashme
  Lahet në makineri në ujë të vakët – 40°C, Mos zbardh, tharëse – nxehtësi e ulët, hekuros në nxehtësi të ulët, mos e pastroni në tharje
  Ikona e larjes
  Lahet në makineri në ujë të vakët – 40°C, Mos zbardh, tharëse – nxehtësi e ulët, hekuros në nxehtësi të ulët, mos e pastroni në tharje

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “WOMEN’S SARDINIA LONG RAIN JACKET”

Your email address will not be published. Required fields are marked *