DYNAMIC PRO II

211.99 

Categories: ,

Description

82026
Racing boats are evolving. Your footwear needs to keep pace. Introducing the ultimate performance footwear. The Dynamic Pro II: constructed using a TPU welded overlay in the upper for lateral support and a shock absorbing heel cage for a secure and durable Dynamic Fit. A mono mesh construction provides ventilation and quick drying times that ensure daylong comfort and freshness. Exceptional XPL drainage prevents water pooling inside the shoe. And for incredible stability on wet decks, the shoe features Musto’s proprietary GripDeck rubber and GripFlex tread.
AVAILABLE SIZE
41     42     43-44
COMPOSITION
Upper: Synthetic Mesh with TPU Overlays
Heel Counter: Injection EVA
Outsole: GripDeck Sticky Rubber Compound with EVA Midsole
EXPLORE ALL FEATURES
 • Elasticated Gilly cords hold the tongue against your foot for a dynamic, snug fit
 • XPL water drainage technology to prevent pooling in the shoe
 • Grip Flex multi-directional outsole grip for exceptional grip on wet surfaces
 • A Grip Deck sole with a sticky rubber compound for sure grip on wet surfaces – non-marking
 • Dynamic Gilly lacing system provides a secure and comfortable closure
 • Single layer mesh construction for ventilation, drainage, fast drying and easy cleaning
 • TPU on the forefoot adds protection
 • TPU welded overlay along the sides for lateral support
 • EVA midsole for shock absorption, comfort and protection
 • Closed Cell Technology within the heel cage for anti-microbial protection, odour resistance and an easy clean surface

PERKTHIMI

82026

Varkat e garave po zhvillohen. Këpucët tuaja duhet të mbajnë ritmin. Prezantimi i këpucëve me performancë më të mirë. Dynamic Pro II: i ndërtuar duke përdorur një mbulesë të salduar me TPU në pjesën e sipërme për mbështetje anësore dhe një kafaz me thembër që thith goditjet për një përshtatje dinamike të sigurt dhe të qëndrueshme. Një konstruksion mono rrjetë siguron ajrim dhe kohë tharje të shpejtë që sigurojnë rehati dhe freski gjatë gjithë ditës. Drenazhimi i jashtëzakonshëm XPL parandalon grumbullimin e ujit brenda këpucës. Dhe për një stabilitet të jashtëzakonshëm në kuvertën e lagësht, këpuca përmban gomën e pronarit GripDeck të Musto dhe shkallën GripFlex.

MASAT E DISPONUESHME

41     42     43-44
PËRBËRJA
Pjesa e sipërme: Rrjetë sintetike me mbivendosje TPU
Counter thembra: Injection EVA
Sholla e jashtme: Përbërja ngjitëse e gomës GripDeck me thembra të mesme EVA

 • EKSPLORO TË GJITHA KARAKTERISTIKAT
 • Litarët elastik Gilly e mbajnë gjuhën në këmbë për një përshtatje dinamike dhe të rehatshme
 • Teknologjia e kullimit të ujit XPL për të parandaluar grumbullimin në këpucë
 • Grip Flex dorezë e jashtme me shumë drejtime për kapje të jashtëzakonshme në sipërfaqe të lagura
 • Një taban Grip Deck me një përbërje gome ngjitëse për kapje të sigurt në sipërfaqet e lagura – pa shenja
 • Sistemi i lidhëses Dynamic Gilly siguron një mbyllje të sigurt dhe të rehatshme
 • Konstruksion rrjetë me një shtresë për ajrim, kullim, tharje të shpejtë dhe pastrim të lehtë
  TPU në pjesën e përparme të këmbës shton mbrojtjen
 • Mbivendosje e salduar me TPU përgjatë anëve për mbështetje anësore
  EVA e mesme për thithjen e goditjeve, rehati dhe mbrojtje
 • Teknologji me qeliza të mbyllura brenda kafazit të thembra për mbrojtje anti-mikrobike, rezistencë ndaj erës dhe një sipërfaqe të pastër të lehtë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “DYNAMIC PRO II”

Your email address will not be published. Required fields are marked *