WINE GLASS BAHAMAS – NATURAL, 6 PC

80.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

WINE GLASS BAHAMAS – NATURAL, 6 PC

21424

The Bahamas wineglass is made of MS. Methylstyrene is a high-quality material resistant to impacts and unbreakable, so it doesn’t scratch.

Perkthimi:

Gota e verës në Bahamas është bërë nga MS. Metilstiren është një material me cilësi të lartë rezistent ndaj goditjeve dhe i pathyeshëm, kështu që nuk gërvishtet.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “WINE GLASS BAHAMAS – NATURAL, 6 PC”

Your email address will not be published. Required fields are marked *