FOLDING TEAK DIRECTOR’S CHAIR – NAVY BLUE OLEFINA

315.00 

Available on backorder

Description

The teak armchair has the characteristic of being ARTISANALLY made in a careful construction process. They are folding stools and take up little space.

The collection of tables and chairs is built using high quality teak following the rules for the protection of the ecosystem.
The process guarantees high resistance to atmospheric agents and thanks to its treatment it is water resistant.
Grade A teak has a double-layer oil finish suitable for use near the sea for UV protection. In addition, the teak wood is made by treating by hand with triple sanding.
Grade A teak is manufactured with the highest quality and durable part of its tree.

The armchairs and chairs are made with olefin, a fabric that repels water and maintains the color tone even in the most adverse weather conditions, it is able to withstand both saline sea water and chlorine swimming pools.
Furthermore, the olefin is also resistant to fire.

Perkthimi:

Kolltuku prej teku ka karakteristikën e të qenit i punuar ARTIZANESHT në një proces ndërtimi të kujdesshëm. Ato janë stola ma palosje dhe zënë pak hapësirë.

Koleksioni i tavolinave dhe karrigeve është ndërtuar duke përdorur dru teku të cilësisë së lartë duke ndjekur rregullat për mbrojtjen e ekosistemit.
Procesi garanton rezistencë të lartë ndaj agjentëve atmosferikë dhe falë trajtimit të tij është rezistent ndaj ujit.
Teku i klasës A ka një shtresë vaji me dy shtresa të përshtatshme për përdorim pranë detit për mbrojtje nga rrezet ultraviolet. Përveç kësaj, druri i tekut është bërë me trajtim me dorë me lëmim të trefishtë.
Teku i klasës A është prodhuar me pjesën më cilësore dhe të qëndrueshme të një peme.

Kolltukët dhe karriget janë bërë me olefin, një pëlhurë që largon ujin dhe ruan tonin e ngjyrës edhe në kushtet më të pafavorshme të motit, është në gjendje të përballojë si ujin e kripur të detit ashtu edhe pishinat me klor.
Për më tepër, olefina është gjithashtu rezistente ndaj zjarrit.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “FOLDING TEAK DIRECTOR’S CHAIR – NAVY BLUE OLEFINA”

Your email address will not be published. Required fields are marked *