MELAMINE DINNER PLATE HARMONY – BLUE, 6 PC

61.99 

Description

34501

HARMONY, an unbreakable melamine tableware set available in different colours. The dishes are high density melamine, resistant to being dropped and dishwasher safe.

With a simple and elegant design, this tableware has an embossment on the rim and the appearance of porcelain.

Due to its resistance and practicality, it is ideal for use in gardens or outdoor areas: thanks to its delicate design yet considerable weight, Harmony brings elegance and distinction to your table.

Perkthimi:

HARMONY, një komplet takëm melamine i pathyeshëm i disponueshëm në ngjyra të ndryshme. Enët janë melamine me densitet të lartë, rezistente ndaj rënies dhe mund të lahen në enëlarëse.

Me një dizajn të thjeshtë dhe elegant, kjo enë tavoline ka një reliev në buzë dhe pamjen prej porcelani.

Për shkak të rezistencës dhe prakticitetit të tij, është ideal për t’u përdorur në kopshte ose zona të jashtme: falë dizajnit delikat dhe peshës së konsiderueshme, Harmony sjell elegancë dhe dallim në tryezën tuaj.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MELAMINE DINNER PLATE HARMONY – BLUE, 6 PC”

Your email address will not be published. Required fields are marked *