WATER GLASS SERENITY – SMOKE, 6 PC

56.99 

Available on backorder

Description

The Serenity glassware collection is made of MS. Methylstyrene is a high quality material, resistant to shock and unbreakable and with which we will also avoid scratches.

Perkthimi

Koleksioni i gotave Serenity është bërë nga MS. Metilstrene është një material me cilësi të lartë, rezistent ndaj goditjeve dhe i pathyeshëm dhe me të cilin gjithashtu do të shmangim gërvishtjet.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “WATER GLASS SERENITY – SMOKE, 6 PC”

Your email address will not be published. Required fields are marked *