MELAMINE BOWL, LIVING, 6 PCS

55.39 

Description

18002

The melamine bowl from the Living collection is lightweight with a non-slip base. The coral design in navy blue and beige is elegant and modern, perfect for all occasions.

Perkthimi

Pllaka melamine nga koleksioni Living është e lehtë me një bazë që nuk rrëshqet. Dizajni koral në ngjyrë blu dhe bezhë është elegant dhe modern, i përsosur për të gjitha rastet.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MELAMINE BOWL, LIVING, 6 PCS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *