WATER GLASS REGATA, 6 PC

42.00 

Available on backorder

Description

12106

The REGATA water glass is made of MS, a top quality, shock-proof and unbreakable material that is also difficult to scratch.

Perkthimi

Xhami i ujit REGATA është bërë nga MS, një material i cilësisë së lartë, rezistent ndaj goditjeve dhe i pathyeshëm që është gjithashtu i vështirë për t’u gërvishtur.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “WATER GLASS REGATA, 6 PC”

Your email address will not be published. Required fields are marked *