MELAMINE BOWL, SUMMER – AQUA, 6 PCS

42.99 

Description

11037

The bowl from the Summer collection is individually sized, perfect for breakfasts, appetizers or sauces.
This product is made of high quality melamine and goes with other melamine accessories from the same collection.

Perkthimi:

Tasi nga koleksioni Summer është me madhësi individuale, i përsosur për mëngjes, meze ose salca.
Ky produkt është bërë nga melaminë me cilësi të lartë dhe shkon me pajisje të tjera melamine nga i njëjti koleksion.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MELAMINE BOWL, SUMMER – AQUA, 6 PCS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *