Set NATEEVA KEEWEE Jr.

63.99 

Description

410758

The Nateeva Keewee children’s snorkeling set combines the Keewee snorkel mask, Nateeva fins and a snorkel. A complete set for great performance in the water.

The Keewee children’s snorkel mask is a single lens mask. The mask has a silicone face piece that makes it perfect for long adventures in the water. The Keewee model from Mares is robust and durable. The head strap, made of elastic, makes it comfortable to wear, even with long hair. It is also extremely easy to adjust with the a sliding buckle. The field of vision is very wide thanks to the low-profile frame and the shape of the tempered glass lens.

The snorkel has a curved, ergonomic structure. The integrated snorkel holder is practical to use. The snorkel is made of silicone.

Nateeva snorkel fins have an open foot pocket. The design is innovative and the fit is soft and comfortable. Adjusting the fin is simple and intuitive: the strap offers 6 different adjustment levels for a comfortable and effective fit. This system can fit sizes 30 to 47.

The fin blade is light and responsive. The blade and foot pocket are equipped with a practical connection system which allows the fins to clip together, making them easy to transport.

Maska e snorkelit për fëmijë Keewee është një maskë me lente të vetme. Maska ka një copë silikoni për fytyrën që e bën atë perfekte për aventura të gjata në ujë. Modeli Keewee nga Mares është i fortë dhe i qëndrueshëm. Rripi i kokës, i bërë me elastik, e bën atë të rehatshëm për t’u veshur, edhe me flokë të gjatë. Është gjithashtu jashtëzakonisht e lehtë për t’u rregulluar me një shtrëngim rrëshqitës. Fusha e shikimit është shumë e gjerë falë kornizës me profil të ulët dhe formës së lenteve të xhamit të kalitur.

Periskopi ka një strukturë të lakuar, ergonomike. Mbajtësja e integruar e snorkelit është praktike për t’u përdorur. Periskopi është prej silikoni.

Pendët e snorkelit Nateeva kanë një xhep të hapur për këmbë. Dizajni është inovativ dhe përshtatja është e butë dhe e rehatshme. Rregullimi i pendës është i thjeshtë dhe intuitiv: rripi ofron 6 nivele të ndryshme rregullimi për një përshtatje të rehatshme dhe efektive. Ky sistem mund të përshtatet me madhësitë 30 deri në 47.

Tehu i fin është i lehtë dhe i përgjegjshëm. Tehu dhe xhepi i këmbës janë të pajisur me një sistem praktik lidhjeje i cili lejon që pendët të ngjiten së bashku, duke i bërë ato të lehta për t’u transportuar.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Set NATEEVA KEEWEE Jr.”

Your email address will not be published. Required fields are marked *