Jobe Discover Watersports Sneaker Midnight Blue

64.99 

Categories: , Tag:

Description

Product ID 594620001

Comfort and fashion come together in this new iteration of the Jobe Water Sports Sneaker series. These extremely lightweight water sports sneakers are this season’s essentials for on the water. Due to quick-drying’ material combined with a soft EVA-heel and an outsole featuring water drains – the Discover Sneaker support your feet in a comfortable way during all kind of water activities. A perforated inside offers breathability, while an outsole rubber features offer grip for strategic steps.

  • Custom EVA waterproof insole
  • Extremely lightweight shoe
  • Outsole features rubber for extra grip
  • Outsole with water drains on the side
  • Quick-dry materials
  • Splashproof tpu film material

Komoditeti dhe moda bashkohen në këtë përsëritje të re të serisë së atleteve të sporteve ujore Jobe. Këto atlete sportive ujore jashtëzakonisht të lehta janë gjërat thelbësore të këtij sezoni për në ujë. Për shkak të materialit që thahet shpejt, i kombinuar me një takë të butë EVA dhe një thembër të jashtëm me kullues uji – Atlete Discover mbështet këmbët tuaja në një mënyrë komode gjatë të gjitha llojeve të aktiviteteve ujore. Një brendësi e shpuar ofron frymëmarrje, ndërsa një tavë e jashtme gome ofron kapje për hapa strategjikë.

Shtolë e personalizuar EVA e papërshkueshme nga uji
Këpucë jashtëzakonisht të lehta
Sholla e jashtme përmban gome për kapje shtesë
Shtolë e jashtme me kullues uji anash
Materialet e tharjes së shpejtë
Material filmi tpu i papërshkueshëm nga spërkatja

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Discover Watersports Sneaker Midnight Blue”

Your email address will not be published. Required fields are marked *