SALOPETTE “CERATA” HORIZON XM

44.99 

Available on backorder

Description

 P64042

Descrizione

Cerata leggera ed impermeabile in poliestere giallo con spalmatura in PVC e cuciture saldate ad alta frequenza, dotata di larghe bretelle elastiche registrabili, dorsale elastica con fondo saldato e rinforzato, ampia apertura anteriore (dal petto al cavallo) con bottoni a pressione e cinghiette regolabili alle caviglie con chiusura a velcro.

Përshkrim

Xhaketë e lehtë dhe e papërshkueshme nga uji në poliestër të verdhë me veshje PVC dhe tegela të salduara me frekuencë të lartë, e pajisur me rripa të gjerë elastik të rregullueshëm, dorsal elastik me fund të salduar dhe të përforcuar, hapje e gjerë përpara (nga gjoksi në bigëzim) me butona shtypës dhe rripa të rregullueshëm në kyçin e këmbës me mbyllje velcro.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SALOPETTE “CERATA” HORIZON XM”

Your email address will not be published. Required fields are marked *