ZATTERA SYNTESY 9650 ITALIA

1,671.40 

Available on backorder

Description

 1112404

Descrizione

Zattere SYNTESY 9650 Italia concepite per la navigazione oceanica. La piattaforma abbinata ad una scaletta esterna e ad una interna facilita la risalita a bordo. Doppio fondo gonfiabile e sacche di protezione termica assicurano il mantenimento di una temperatura accettabile anche in caso di freddo intenso. Le tasche di zavorra garantiscono una maggiore stabilità della zattera. Tra le dotazioni sono previste anche razioni di viveri ed un kit pesca, oltre all’acqua potabile e a un kit di pronto soccorso. Dotate di luce esterna ed interna, di bande in materiale retro-riflettente sulla tenda di copertura, di fumogeni, razzi e fuochi di segnalazione. Dim. cm. 69,5x50x29h, peso kg. 47

Përshkrim

Barka SYNTESY 9650 Italia të dizajnuara për lundrim në oqean. Platforma e kombinuar me një shkallë të jashtme dhe të brendshme lehtëson hipjen në bord. Fundi i dyfishtë i fryrë dhe qeset mbrojtëse termike sigurojnë ruajtjen e një temperature të pranueshme edhe në rast të të ftohtit intensiv. Xhepat e çakëllit sigurojnë stabilitet më të madh të trapeve. Pajisjet përfshijnë gjithashtu racione ushqimore dhe një çantë peshkimi, si dhe ujë të pijshëm dhe një çantë të ndihmës së parë. E pajisur me dritë të jashtme dhe të brendshme, shirita në material retroreflektues në perden e mbulimit, bomba tymi, flakërima dhe zjarre sinjalizuese. Madhësia cm. 69,5x50x29h, pesha kg. 47

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ZATTERA SYNTESY 9650 ITALIA”

Your email address will not be published. Required fields are marked *