GIACCONE “OFFSHORE” ROSSO

260.99 

Available on backorder

Description

 P52764

Descrizione

Foderata in maglia con collo montante di 18 cm e coprimento foderato in pile. Due tasche sul ventre con fori di evacuazione e anello portachiavi, e due sul petto. Attacchi per giubbotto gonfiabile. Bande e bordini riflettenti sulle spalle e cappuccio giallo fluorescente con banda riflettente sulla testa, canaletta di scolo per deviare l’acqua dal viso e dal collo. Visiera alta visibilità con tre regolazioni: giro testa, profondità e viso.

XHAKETA “OFFSHORE” TG.XS

Përshkrim

Rrjetë e veshur me jakë mbështetëse 18 cm dhe mbulesë të veshur me fleece. Dy xhepa në bark me vrima evakuimi dhe unazë çelësi, dhe dy në gjoks. Shtojca për jelek të fryrë. Shirita reflektues dhe tubacione në shpatulla dhe kapuç i verdhë fluoreshente me shirit reflektues në kokë, kanal kullimi për të devijuar ujin nga fytyra dhe qafa. Vizor me dukshmëri të lartë me tre rregullime: madhësia e kokës, thellësia dhe fytyra.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “GIACCONE “OFFSHORE” ROSSO”

Your email address will not be published. Required fields are marked *