SALOPETTE “OCEAN” ROSSA

372.69 

Available on backorder

Description

 P52769

Descrizione

Linea realizzata con tessuto Cordura a 4 strati laminato da una membrana idrofila offrono una grande leggerezza una rapida asciugatura, alta resistenza. Dotata di larghe bretelle regolabili elastiche a cucitura rinforzata, Taglio alto con due tasche pettorali, chiuse da ribattiture impermeabili con scaldamani e fori di evacuazione. Una tasca a soffietto con ribattitura impermeabile, foro di evacuazione e anello portachiavi.

Përshkrim

Linja e bërë me pëlhurë Cordura me 4 shtresa të laminuara me një membranë hidrofile që ofron lehtësi të madhe, tharje të shpejtë, rezistencë të lartë. E pajisur me rripa të gjerë elastik të rregullueshëm me qepje të përforcuar, prerje të lartë me dy xhepa gjoksi, të mbyllura me ribatina të papërshkueshme nga uji me ngrohës dore dhe vrima evakuimi. Një xhep me kapak me thumba të papërshkueshëm nga uji, vrimë evakuimi dhe unazë çelësi.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SALOPETTE “OCEAN” ROSSA”

Your email address will not be published. Required fields are marked *