MUG MÉLAMINE HARMONY – AQUA, 6 PC

69.99 

Available on backorder

Description

38004

The melamine mug Harmony Aqua is resistant and stackable, allows us to use it both to enjoy a good cappuccino or coffee as a beer mug.
This mug is made of high quality melamine

Perkthimi:

Filxhani melamine Harmony Aqua është rezistent dhe i grumbullueshëm, na lejon ta përdorim si për të shijuar një kapuçino të mirë ose kafe si filxhan birre.
Kjo turi është bërë nga melamine me cilësi të lartë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MUG MÉLAMINE HARMONY – AQUA, 6 PC”

Your email address will not be published. Required fields are marked *