Men’s Urban Pro 3-in-1 Coat

495.19 

Available on backorder

Description

Men’s Urban Pro 3-in-1 Coat
No. 54000
A versatile 3-in-1 men’s coat for the city commuter, fusing fashion with function
Fashion-forward and functional, the Men’s Urban Pro 3-in-1 Coat perfectly adapts to changing weather conditions, offering max versatility, style and comfort in and around the city. Constructed using two layers – a fully taped outer layer built with waterproof/breathable HELLY TECH® Protection and a lightweight PrimaLoft® Black Eco insulated vest – it prioritizes both protection and flexibility in changing conditions. We included fold-up reflectors so you can be more visible on the commute and PFC-free water repellent treatment to keep you dry in the drizzle.
Fiber Content: Shell: 100% Polyester – Lining: 100% Polyester (Recycled) – Shell 2: 100% Polyester – Lining 2: 100% Polyester (Recycled) – Insulation: 100% Polyester (Recycled)
Care Instructions: Close zippers before washing,Do not use fabric softener,Tumble dry garment to reactivate water repellent treatment,Tumble dry with dryer balls,Tumble dry until completely dry
Weight: 1250g

Perkthim

Pallto Urban Pro 3-në-1 për meshkuj
nr 54000
Një pallto e gjithanshme për meshkuj 3 në 1 për udhëtarët e qytetit, duke bashkuar modën me funksionin
Në modë dhe funksionale, pallto Urban Pro 3-në-1 për meshkuj përshtatet në mënyrë të përkryer me ndryshimin e kushteve të motit, duke ofruar shkathtësi, stil dhe rehati maksimale brenda dhe përreth qytetit. E ndërtuar duke përdorur dy shtresa – një shtresë e jashtme e ngjitur plotësisht e ndërtuar me mbrojtje HELLY TECH® të papërshkueshme nga uji/frymëmarrje dhe një jelek i lehtë i izoluar PrimaLoft® Black Eco – i jep përparësi mbrojtjes dhe fleksibilitetit në kushtet e ndryshimit. Ne kemi përfshirë reflektorë të palosshëm, në mënyrë që të mund të jeni më të dukshëm gjatë udhëtimit dhe trajtimin kundër ujit pa PFC për t’ju mbajtur të thatë në shi.
Përmbajtja e fibrave: Predha: 100% poliestër – Rreshtimi: 100% poliestër (i ricikluar) – Shell 2: 100% poliestër – rreshtim 2: 100% poliestër (i ricikluar) – izolim: 100% poliestër (i ricikluar)
Udhëzimet e kujdesit: Mbyllni zinxhirët përpara larjes, mos përdorni zbutës rrobash, rrobat e tharjes për të riaktivizuar trajtimin kundër ujit, thahen me topa tharëse, thahen me tharje derisa të thahen plotësisht
Pesha: 1250g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s Urban Pro 3-in-1 Coat”

Your email address will not be published. Required fields are marked *