JOBE VENTA 9.6 INFLATABLE PADDLE BOARD PACKAGE

1,399.00 

Description

The Jobe Venta 9.6 Inflatable Paddle Board Package is an all new shape and is the perfect modular SUP for your adventurous needs! Featuring an easy to install windsurf mount, this inflatable stand up paddle board can take you wherever you want to go and back again with a little help from mother nature! At only 22 pounds inflated the Aero Venta SUP is extremely transported from adventure to adventure. The Aero Venta also features innovative technologies like X-Stitching Construction, Heat bonded technology (for quality and safety), and a traction rail on the bottom of the SUP board for more control of the board on the surface of the water!

 •  3 year warranty after registration
 •  Heat bonded technology: more layer quality and safety
 •  Non-slip EVA foam pattern allows comfortable long term SUPing
 •  Lightweight X-drop stitching construction
 •  Stringer on top and bottom for the best stiffness
 •  Age range: 9 years and up
 •  Bungee storage net
 •  Traction rail on bottom of the board for more control
 •  8″ US fin & 2 molded side fins
 •  D-ring on tip and tail
 •  Easy-to-carry neoprene handle
 •  Paddle: Shaft of 20% carbon and 80% fiberglass
 •  Valve patch assistance
 •  Windsurf insert mounted in the board
 •  Nose rocker: 9″, Tail rocker: 0″
 •  Recommended rider weight: Up to 140kg | 308 lbs
 •  Board weight: 10,8kg | 23.8lbs
 •  Package weight: 15,8kg | 34.8lbs
 •  Dimensions: 9’6″ x 33″ x 6″ | 2,90mx 83cm x 15cm
 •  Volume: 279 l

Perkthimi:

Paketa Jobe Venta 9.6 e dërrasave me vozitje me vozitje është një formë krejtësisht e re dhe është SUP-i i përsosur modular për nevojat tuaja aventureske! Me një montim të lehtë për t’u instaluar për rrëshqitje në ajër, kjo dërrasë me vozitje me këmbë në këmbë mund t’ju çojë kudo që dëshironi të shkoni dhe të ktheheni përsëri me pak ndihmë nga nëna natyrë! Me vetëm 22 paund të fryra, Aero Venta SUP transportohet jashtëzakonisht nga aventura në aventurë. Aero Venta përmban gjithashtu teknologji inovative si X-Stitching Construction, teknologji të lidhur me nxehtësi (për cilësi dhe siguri) dhe një shirit tërheqës në fund të tabelës SUP për më shumë kontroll të tabelës në sipërfaqen e ujit!

PERSHKRIMI

 • 3 vjet garanci pas regjistrimit
 • Teknologjia e lidhjes me nxehtësi: më shumë cilësi dhe siguri e shtresës
 • Model shkumë jo-rrëshqitës EVA, lejon konstruksion të rehatshëm afatgjatë
 • SUPing i lehtë me qepje X me pika Stringer sipër dhe poshtë për ngurtësinë më të mirë
 • Gama e moshës: 9 vjet e lart Rrjeta e ruajtjes së bungee
 • Shina tërheqëse në pjesën e poshtme të tabelës për më shumë kontroll 8″ pendë amerikane dhe pendë anësore të derdhura
 • D-unazë në majë dhe bisht
 • Dorezë neopreni e lehtë për t’u transportuar
 • Lopë: Bosht prej 20% karbon dhe 80% tekstil me fije qelqi
 • Ndihmë për arnimin e valvulave Instalimi i rrëshqitjes në erë i montuar në dërrasë lëkundëse për hundë: 9″,
 • Pesha e rekomanduar e njerezve: Deri në 140 kg | 308 lbs
 • Pesha e dërrasës: 10,8 kg | 23,8 lbs
 • Pesha e paketimit: 15,8 kg | 34,8 lbs
 • Përmasat: 9’6″ x 33 “x 6” | 2,90mx 83cm x 15cm
 • Vëllimi: 279 l

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “JOBE VENTA 9.6 INFLATABLE PADDLE BOARD PACKAGE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *