Jobe Duna 11.6 Inflatable Paddle Board Package

1,750.00 

Description

486421004
The Jobe Duna 11.6 Inflatable stand-up paddleboard has received some serious design changes including a more rounded tail where form meets function! It doesn’t just look better, the design changes have a practical use and make for an integrated storage cord and handle. Combine this with our high-end technology like our X-stringer construction, rail tape, and a double stringer and you get one of the best SUP boards on the market as a result!
 • 3 year warranty after registration
 • Heat bonded technology: more layer quality and safety
 • Non-slip EVA foam pattern allows comfortable long term SUPing
 • Lightweight X-drop stitching construction
 • Stringer on top and bottom for the best stiffness
 • Bungee storage net
 • Easy-to-carry neoprene handle with paddle holder
 • Halkey Roberts Valve
 • 8″ EZ lock fin
 • D-ring on tip and tail
 • Paddle: Shaft of 20% carbon and 80% fiberglass
 • Nose rocker: 9″, Tail rocker: 0″
 • Recommended rider weight: Up to 160kg | 352 lbs
 • Board weight: 9,6kg | 21.1 lbs
 • Package Weight: 14,6kg | 32.2lbs
 • Dimensions: 11’6″ x 31″ x 6″ | 350 x 78,8 x 15cm
 • Volume: 324 l
 • Package contains: Aero Duna SUP Board 11.6, adjustable 3-piece fiberglass paddle, waterproof backpack, double-action pump, 10ft / 3,04m coiled leash

Perkthimi:

486421004

JOBE DUNA 11.6 PAKETA E BORDIT TË FRYSHME TË POSHTËS Jobe Duna 11.6 Pllaka me vozitje e fryrë Jobe Duna 11.6 ka marrë disa ndryshime serioze në dizajn, duke përfshirë një bisht më të rrumbullakosur ku forma takohet me funksionin! Jo vetëm që duket më mirë, ndryshimet e dizajnit kanë një përdorim praktik dhe krijojnë një kordon ruajtjeje dhe doreza të integruara. Kombinoje këtë me teknologjinë tonë të nivelit të lartë si konstruksioni ynë X-stringer, shiriti hekurudhor dhe një tela të dyfishtë dhe si rezultat do të merrni një nga pllakat SUP më të mira në treg!

 • 3 vite garanci pas regjistrimit
 • Teknologjia e lidhjes me nxehtësi: më shumë cilësi dhe siguri e shtresës
 • Modeli i shkumës EVA pa rrëshqitje, lejon SUP të rehatshëm afatgjatë
 • Konstruksion i lehtë me qepje X
 • Lidhëse sipër dhe poshtë për ngurtësinë më të mirë
 • Rrjeta e ruajtjes së bungee
 • Dorezë neopreni e lehtë për t’u mbajtur me mbajtëse lopatash
 • Halkey Roberts Valve
 • Fina e kyçjes 8″ EZ
 • Unaza D në majë dhe në bisht
 • Vozis: Bosht prej 20% karbon dhe 80% tekstil me fije qelqi
 • Lëkundje për hundë: 9″, lëkundëse e bishtit: 0″
 • Pesha e rekomanduar e kalorësit: Deri në 160 kg | 352 paund
 • Pesha e dërrasës: 9,6 kg | 21,1 paund
 • Pesha e paketimit: 14,6 kg | 32,2 paund
 • Përmasat: 11’6″ x 31″ x 6″ | 350 x 78,8 x 15 cm
 • Vëllimi: 324 l
 • Paketa përmban: Aero Duna SUP Board 11.6, vozis me tekstil me fije qelqi me 3 pjesë të rregullueshme, çantë shpine të papërshkueshme nga uji, pompë me veprim të dyfishtë, zinxhir me mbështjellje 10 ft / 3,04 m.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Duna 11.6 Inflatable Paddle Board Package”

Your email address will not be published. Required fields are marked *