Sale!

Men’s Hawk Stapro Trail Running Shoes

135.00 

Category:

Description

11780

Performance trail running shoes for the heavy runner, so you can conquer technical terrain in comfort.
Our sturdiest pair of trail running shoes has a rigid structure and deep lugs to deliver stability and grip in technical terrain. The midsole and arch brace give you comfort and support, especially if you tend to overpronate. The toe box and heel reinforcement also provide excellent torsion, so your feet stay happy and you use your energy where you need it most. A PFC-free, water-repellent treatment keeps your feet dry in changeable landscapes. With the environment in mind, these trail running shoes have recycled laces, lining and webbing, as well as zero-waste design elements.
Fiber Content: Upper: Polyester
Lining: Polyester
Bottom: EVA / Rubber

PERKTHIMI:

Këpucë vrapimi të performancës për vrapuesin e rëndë, kështu që ju mund të pushtoni terrenin teknik me rehati.
Çifti ynë më i fortë i këpucëve për vrapim në shtigje ka një strukturë të ngurtë dhe priza të thella për të ofruar stabilitet dhe kapje në terren teknik. Mbështetja e mesit dhe mbajtësja e harkut ju japin rehati dhe mbështetje, veçanërisht nëse keni tendencë të mbipronitoni. Kutia e gishtave dhe përforcimi i thembra gjithashtu ofrojnë përdredhje të shkëlqyer, kështu që këmbët tuaja të qëndrojnë të lumtura dhe ju e përdorni energjinë tuaj aty ku keni më shumë nevojë. Një trajtim i papërshkueshëm nga uji pa PFC i mban këmbët tuaja të thata në peizazhe të ndryshueshme. Duke pasur parasysh mjedisin, këto këpucë për vrapim në shtigje kanë lidhëse, rreshtim dhe rrip të ricikluar të ricikluar, si dhe elementë të dizajnit pa mbetje.
Përmbajtja e fibrave: sipër: poliestër
Veshja: Poliestër
Pjesa e poshtme: EVA / Gome

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s Hawk Stapro Trail Running Shoes”

Your email address will not be published. Required fields are marked *