ALPHA LIFALOFT INSULATED JACKET

580.00 

Categories: ,

Description

ALPHA LIFALOFT INSULATED JACKET

No.

65667
With a refined fit and lightweight insulation, our classic men’s ski jacket looks great while keeping you warm.
Our iconic resort ski jacket is insulated with LifaLoft™, so it’s even warmer. Like always, it has the thoughtful technical details to keep you comfortable all day on the mountainside, and it has a refined fit, it looks great too. This jacket is so lightweight and yet so warm, it’s the go-to jacket for Swedish Ski Team Alpine. It’s perfect for passionate skiers who don’t want to pack a lot for long trips away from home. Ski features include the RECCO® Advanced Rescue system, a ski pass pocket, and a detachable and helmet-compatible hood.
Fiber ContentShell: 85% Polyamide, 15% Elastane. Lining: 100% Polyester. Lining: 100% Polyester. Lining 2: 100% Polyamide. Insulation body: 70% Polypropylene, 30% Polyester. Insulation sleeves: 80% Polyester (Recycled), 20% Polyester
Care InstructionsClose hook and loop before washing, Close zippers before washing, Do not use fabric softener, Remove promptly from the washer, Some fading may occur on bright colors, Tumble dry garment to reactivate water repellent treatment, Wash dark colors separately
Weight: 1190g
Perkthimi:
XHAKETE ALPHA LIFALOFT IZOLUAR
Nr.
65667
Me një përshtatje të rafinuar dhe izolim të lehtë, xhaketa jonë klasike e skive për meshkuj duket e mrekullueshme duke ju mbajtur ngrohtë.
Xhaketat tona ikonike të skive të resortit të izoluara me LifaLoft™, kështu që është edhe më ngrohtë. Si gjithmonë, ka detaje teknike të menduara për t’ju mbajtur rehat gjatë gjithë ditës në shpatin e malit, dhe ka një përshtatje të rafinuar, gjithashtu duket e mrekullueshme. Kjo xhaketë është kaq e lehtë dhe megjithatë kaq e ngrohtë, është xhaketa e preferuar për Skipën Suedeze të Skive Alpine. Është perfekt për skiatorët e apasionuar që nuk duan të bëjnë paketa për udhëtime të gjata larg shtëpisë. Veçoritë e skive përfshijnë sistemin e shpëtimit të avancuar RECCO®, një xhep për kalimin e skive dhe një kapuç të ndashëm dhe të përputhshëm me helmetën.
Përmbajtja e fibrave: Predha: 85% poliamid, 15% elastan. Rreshtimi: 100% poliestër. Rreshtimi: 100% poliestër. Rreshtimi 2: 100% poliamid. Trupi izolues: 70% polipropilen, 30% poliestër. Mëngët izoluese: 80% poliestër (i ricikluar), 20% poliestër
Udhëzimet e kujdesit: Mbyllni grepin dhe unazën përpara se të lani, mbyllni zinxhirët përpara se të lani, Mos përdorni zbutës rrobash, Hiqeni menjëherë nga rondele, Mund të ndodhë pak zbehje në ngjyrat e ndezura, rrobat e tharjes për të riaktivizuar trajtimin kundër ujit, Lani ngjyrat e errëta veçmas
Pesha: 1190 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ALPHA LIFALOFT INSULATED JACKET”

Your email address will not be published. Required fields are marked *