Men’s Evolved Air Crewneck Midlayer

120.00 

Available on backorder

Description

No. 49504
Your new favorite crewnwck is super soft and comfortable. The clean and simple crew design performs on hikes and comfortable days in the city. It’s the kind of top you want to wear every day. We added a zippered pocket for safe storage. The Men’s Evolved Air Crewneck Midlayer is made of 100% polyester, which makes it easier to recycle at the end of its life cycle when disposed of properly. This midlayer contains Ocean Bound recycled materials, which are sourced within 50km of a coastline or main waterway in regions at risk of plastic pollution. See composition for more details.
Perkthimi:
Shtresa juaj e re e preferuar e mesme është super e butë dhe e rehatshme. Dizajni i pastër dhe i thjeshtë i ekuipazhit funksionon në ecje dhe ditë të rehatshme në qytet. Është lloji i topit që dëshironi të vishni çdo ditë. Shtuam një xhep me zinxhir për ruajtje të sigurt. Shtresa e mesme e “Evolved Air Crewneck” për meshkuj është bërë nga 100% poliestër, gjë që e bën më të lehtë riciklimin në fund të ciklit të tij jetësor kur hidhet siç duhet. Kjo shtresë e mesme përmban materiale të ricikluara të lidhura me Oqeanin, të cilat merren brenda 50 km nga një vijë bregdetare ose një rrugë kryesore ujore në rajone në rrezik nga ndotja plastike. Shikoni përbërjen për më shumë detaje.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s Evolved Air Crewneck Midlayer”

Your email address will not be published. Required fields are marked *