MELAMINE DESSERT PLATE, SERENITY – BONE

36.00 

Available on backorder

Description

Serenity Bone dessert melamine plate with an elegant design and discreet decoration gives it the appearance of porcelain for your home or garden.

Perkthimi

Pjata melamine e ëmbëlsirës Serenity Bone me një dizajn elegant dhe dekorim të matur i jep pamjen e porcelanit për shtëpinë ose kopshtin tuaj.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MELAMINE DESSERT PLATE, SERENITY – BONE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *