MELAMINE MUG, SUMMER – BONE, 6 PCS

46.99 

Available on backorder

Description

11014

The resistant and stackable Summer melamine mug allows you to use it both to enjoy a good cappuccino or coffee as well as a mug of beer.

This mug is made of high quality melamine and goes with other melamine accessories from the same collection.

The Summer line products have a colour interior and an off-white exterior, ideal for combining with other melamine kitchenware.
All pieces are made of high density melamine, drop-proof and dishwasher-safe.

Perkthimi:

Gotë e madhe prej melaminë Summer, rezistent dhe i pandryshueshëm, mund ta përdorni atë për të shijuar një kapuçino ose kafe të mirë, si dhe një gote birrë.
Kjo gote e madhe është bërë nga melaminë me cilësi të lartë dhe shkon me pajisje të tjera melamine nga i njëjti koleksion.

Produktet e linjës Summer kanë ngjyra ne mbrendesi dhe një ngjyre të jashtme të bardhë, ideale për t’u kombinuar me enë gatimi të tjera melamine.
Të gjitha pjesët janë bërë me melaminë me dendësi të lartë, të qëndrueshme në rënie dhe të sigurt për larjen e enëve.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MELAMINE MUG, SUMMER – BONE, 6 PCS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *