MELAMINE COFFEE SET, SUMMER – AQUA, 6 PCS

42.99 

Description

11036

The Summer coffee set has a modern and contemporary design but is also very practical since it takes up very little space when stacked.
This product is made of high quality melamine and goes with other melamine accessories from the same collection.

Perkthimi:

Seti i kafesë Summer ka një dizajn modern dhe bashkëkohor por është gjithashtu shumë praktik pasi zë shumë pak hapësirë ​​kur grumbullohet.
Ky produkt është bërë nga melaminë me cilësi të lartë dhe shkon me pajisje të tjera melamine nga i njëjti koleksion.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MELAMINE COFFEE SET, SUMMER – AQUA, 6 PCS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *