MELAMINE SALAD BOWL WITH CUTLERY, SUMMER – BLUE

40.99 

Available on backorder

Description

11048

Large salad bowl with a fine and modern contour, with serving cutlery.
This product is made of high quality melamine and goes with other melamine accessories from the same collection.

Perkthimi:

Sallatë e madhe me kontur të imët dhe moderne, me takëm për servirje.
Ky produkt është bërë nga melamine me cilësi të lartë dhe shkon me aksesorë të tjerë melamine nga i njëjti koleksion.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MELAMINE SALAD BOWL WITH CUTLERY, SUMMER – BLUE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *