Jobe Stimmel Multi Position Board

349.99 

Available on backorder

Description

252522001
The Stimmel is the little brother of the Omnia in a fresh suit. Skip buying unnecessary equipment and save time and money to get on the water! This family focused board comes with a luxurious injection molded side handle with integrated tow hook and can be used with great variety. The Jobe Stimmel is ready to be used as a kneeboard, ski, wake skate/board and wake surfer with a minimum of 6 positions. This board has a real manoeuvrable shape and is suited for all water sport fanatics and at all levels.
FEATURES
 • All-In-One product
 • Comfortable anti-slip EVA deck
 • Injection molded side handle with integrated Tow Hook
 • Removable surf fins
 • Weight: 7 kg | 15,4 Ibs
 • Dimensions: 150 x 57 x 5 cm | 59.1″ x 22.4″ x 1.97″

PERKTHIMI

252522001
Stimmel është vëllai i vogël i Omnia me një kostum të freskët. Shmangni blerjen e pajisjeve të panevojshme dhe kurseni kohë dhe para për të hipur në ujë! Kjo pllakë e fokusuar në familje vjen me një dorezë anësore luksoze të derdhur me injeksion me grep tërheqës të integruar dhe mund të përdoret me shumëllojshmëri të madhe. Jobe Stimmel është gati për t’u përdorur si gjunjëzues, ski, wake skate/board dhe wake surfer me një minimum prej 6 pozicionesh. Kjo tabelë ka një formë të vërtetë të manovrueshme dhe është e përshtatshme për të gjithë fanatikët e sporteve ujore dhe në të gjitha nivelet.

TIPARET

 • Produkt Gjithçka-në-Një
 • Kuvertë e rehatshme kundër rrëshqitjes EVA
 • Dorezë anësore e derdhur me injeksion me grep tërheqës të integruar
 • Penda të lëvizshme të sërfit
 • Pesha: 7 kg | 15,4 Ibs
 • Permasat: 150 x 57 x 5 cm | 59.1″ x 22.4″ x 1.97″

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Stimmel Multi Position Board”

Your email address will not be published. Required fields are marked *