Jobe Retreat 6P

718.99 

Out of stock

Categories: ,

Description

230421001
The Jobe Retreat 6P brings a new meaning to on the water fun and relaxation. Featuring a zipper that connects to other Jobe inflatables like the Manta, Switch, or another Retreat the possibilities are endless. And with 4 cup holders on the inflatable lounge it’s easy to have a great time!
 • 3 year warranty after registration
 • 4 Cup holders
 • 4 Handles
 • Canopy made of mesh nylon
 • D-ring and zipper to connect to the Jobe Manta, Switch an other retreat
 • Entry floor for easy access
 • Netting floor
 • One way Boston valve
 • 20 Gauge PVC
 • Dimensions when inflated: 126 x 145.7 x 76.8″ | 320 x 370 x 195cm
 • Dimensions when deflated : 127,2″ x 147,6″ | 323 x 375cm

230421001

Jobe Retreat 6P sjell një kuptim të ri në argëtimin dhe relaksimin në ujë. Me një zinxhir që lidhet me inflatable të tjerë Jobe si Manta, Switch ose një tjetër Retreat, mundësitë janë të pafundme. Dhe me 4 mbajtëse filxhani në sallonin e fryrë, është e lehtë të kaloni një kohë të mirë!

 • 3 vite garanci pas regjistrimi
 • 4 Kupa mbajtëse
 • 4 Doreza
 • Tendë e bërë nga rrjetë najloni
 • Unaza D dhe zinxhir për t’u lidhur me Jobe Manta, ndërroni një vend tjetër
 • Kati i hyrjes për akses të lehtë
 • Kati rrjetë
 • Valvula e Bostonit me një drejtim
 • 20 matës PVC
 • Dimensionet kur fryhen: 126 x 145.7 x 76.8″ | 320 x 370 x 195 cm
 • Dimensionet kur shfryhen : 127,2″ x 147,6″ | 323 x 375 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Retreat 6P”

Your email address will not be published. Required fields are marked *