SCI D’ACQUA

230.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

 8080665

Descrizione

In fiber-compound, per adulto livello principiante o intermedio. Completi di morbidi attacchi a regolazione rapida, uno sci è munito di pattella per utilizzarlo come mono sci entry level. Fondo a tunnel per una maggiore stabilità e per lo slalom. Misura 170 cm, colore Blu.

Unità di misura N

Përshkrim

Në përbërjen e fibrave, për të rriturit e nivelit fillestar ose mesatar. E kompletuar me lidhëse të buta, me rregullim të shpejtë, një ski është i pajisur me një përplasje për t’u përdorur si një ski mono të nivelit fillestar. Fundi i tunelit për stabilitet më të madh dhe për sllallom. Me permasa 170 cm, ngjyre blu.

Njësia e masës N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SCI D’ACQUA”

Your email address will not be published. Required fields are marked *