Jobe Loa 11.6 Inflatable Paddle Board Package

1,500.00 

Description

Introducing the Jobe Loa 11.6 Inflatable Paddle Board Package for 2021! This beautiful SUP is not only jaw-dropping but its jam-packed with new features like an expansive deck pad extra room to bring your child along, or our “EZ Lock Fin and heat bonded technology for a higher quality experience and construction! Wherever your journey calls, the Aero Loa will take you there! The package includes everything you need to get out on the water! Plus with its overall weight of only 23.8lbs, the Jobe Inflatable Loa stand-up paddleboard is super easy to transport!
 • 3-year warranty after registration
 • Heat bonded technology: more layer quality and safety
 • Non-slip EVA foam pattern allows comfortable long term SUPing
 • Lightweight X-drop stitching construction
 • Stringer on top and bottom for the best stiffness
 • Bungee storage net
 • Easy-to-carry neoprene handle with paddle holder
 • Halkey Roberts Valve
 • 8″ EZ lock fin
 • D-ring on tip and tail
 • Paddle: Shaft of 20% carbon and 80% fiberglass
 • Valve patch assistance
 • Nose rocker: 9″, Tail rocker: 0″
 • Recommended rider weight: Up to 160kg | 352 lbs
 • Board weight: 10,8kg | 23.8lbs
 • Package Weight: 15,8kg | 34.8lbs
 • Dimensions when inflated: 11’6” x 34” x 6” | 350 x 86.36 x 15cm
 • Volume: 360 l
 • Package contains: Aero Loa SUP Board 11.6, adjustable fiberglass 3-piece paddle, double-action pump, 10 ft. coiled leash, waterproof backpack

Perkthimi:

Prezantimi i paketës së tabelave me vozitje të fryrë Jobe Loa 11.6 për vitin 2021! Ky SUP i bukur nuk është vetëm që bie nofulla, por bllokimi i tij është i mbushur me veçori të reja, si një dhomë shtesë e shtrirë në kuvertë për të sjellë fëmijën tuaj me vete, ose “EZ Lock Fin dhe teknologjia e lidhur me nxehtësi për një përvojë dhe ndërtim me cilësi më të lartë! Kudo që kërkon udhëtimi juaj , Aero Loa do t’ju çojë atje! Paketa përfshin gjithçka që ju nevojitet për të dalë në ujë! Plus, me peshën e saj të përgjithshme prej vetëm 23,8 lbs, dërrasa jobe inflatable Loa është shumë e lehtë për t’u transportuar!

 • 3 vite garanci pas regjistrimit
 • Teknologjia e lidhjes me nxehtësi: më shumë cilësi dhe siguri e shtresës
 • Modeli i shkumës EVA pa rrëshqitje, lejon SUP të rehatshëm afatgjatë
 • Konstruksion i lehtë me qepje X
 • Lidhëse sipër dhe poshtë për ngurtësinë më të mirë
 • Rrjeta e ruajtjes së bungee
 • Dorezë neopreni e lehtë për t’u mbajtur me mbajtëse lopatash
 • Halkey Roberts Valve
 • Fina e kyçjes 8″ EZ
 • Unaza D në majë dhe në bisht
 • Vozis: Bosht prej 20% karbon dhe 80% tekstil me fije qelqi
 • Asistencë për arnimin e valvulave
 • Lëkundje për hundë: 9″, lëkundëse e bishtit: 0″
 • Pesha e rekomanduar e kalorësit: Deri në 160 kg | 352 paund
 • Pesha e dërrasës: 10,8 kg | 23,8 paund
 • Pesha e paketimit: 15,8 kg | 34,8 paund
 • Dimensionet kur fryhen: 11’6” x 34” x 6” | 350 x 86,36 x 15 cm
 • Vëllimi: 360 l
 • Paketa përmban: Aero Loa SUP Board 11.6, vozis me tekstil me fije qelqi të rregullueshme me 3 pjesë, pompë me veprim të dyfishtë, zinxhir me mbështjellje 10 ft., çantë shpine të papërshkueshme nga uji

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Loa 11.6 Inflatable Paddle Board Package”

Your email address will not be published. Required fields are marked *