Jobe Discover Slide Sandal Black

Description

Art. 594620007

Just slide in, putting shoes on has never been this easy. These extremely lightweight water sports sneakers are this season’s essentials for on the water. Due to quick-drying’ material combined with a soft EVA-heel and an outsole featuring water drains – the Discover Sneaker support your feet in a comfortable way during all kind of water activities. A perforated inside offers breathability, while an outsole rubber features offer grip for strategic steps.

 

Perkthimi:

 

Thjesht futuni, veshja e këpucëve nuk ka qenë kurrë kaq e lehtë. Këto atlete sportive ujore jashtëzakonisht të lehta janë gjërat thelbësore të këtij sezoni për në ujë. Për shkak të materialit që thahet shpejt, i kombinuar me një takë të butë EVA dhe një thembër të jashtëm me kullues uji – Atlete Discover mbështet këmbët tuaja në një mënyrë komode gjatë të gjitha llojeve të aktiviteteve ujore. Një brendësi e shpuar ofron frymëmarrje, ndërsa një tapë e jashtme gome ofron kapje për hapa strategjikë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Discover Slide Sandal Black”

Your email address will not be published. Required fields are marked *