VISORE DIGITALE KONUSPY 12

461.16 

Description

 5302410

Descrizione

Konuspy 12 è un visore notturno digitale con corpo ergonomico, compatto, leggero e rende possibile scattare foto e girare video (a colori in visione diurna) anche al buio. Grazie all’illuminatore laser incorporato, anche la minima luce verrà intensificata di ventimila volte permettendo una visione chiara in condizione di luce molto avverse. Dotato di sd card, compatibile con PC e MAC. Raggio di azione mt. 200 in normali condizioni notturne. Zoom 5x digitale, 8x elettronico, possibile montaggio su treppiede, diametro obiettivo mm. 32. Peso gr. 170

Unità di Misura:

N

Perkthimi:

5302410

PAJISJE DIGJITALE KONSPY 12

Përshkrimi:

Konuspy 12 është një pajisje dixhitale për shikimin e natës me një trup ergonomik, kompakt, të lehtë dhe bën të mundur marrjen e fotove dhe videove (me ngjyra në shikimin e ditës) edhe në errësirë. Falë ndriçuesit të integruar me lazer, edhe drita më e vogël do të intensifikohet me njëzet mijë herë duke lejuar një pamje të qartë në kushte shumë të pafavorshme drite. E pajisur me kartë sd, e pajtueshme me PC dhe MAC. Gama e veprimit mt. 200 ne kushte normale nate. Zmadhimi dixhital 5x, elektronik 8x, i mundshëm montimi në trekëmbësh, diametri i objektivit mm. 32. Pesha gr. 170

Njësia matëse:

N

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “VISORE DIGITALE KONUSPY 12”

Your email address will not be published. Required fields are marked *