INDIVIDUAL PLASTIFICADO MISTRAL, 6 PC

30.00 

Available on backorder

Description

17201

Set of 6 nautical placemats made of plastic to facilitate cleaning, they are a practical and simple item for life on board.

Perkthimi:
Set me 6 shtroja detare prej plastike për të lehtësuar pastrimin, ato janë një artikull praktik dhe i thjeshtë për jetën në bord.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “INDIVIDUAL PLASTIFICADO MISTRAL, 6 PC”

Your email address will not be published. Required fields are marked *