HH® Duffel Bag 2 50L

104.99 

Available on backorder

Description

HH® Duffel Bag 2 50L
No. 68005
HH® Duffel Bag 2 50L-This sporty 50-liter duffel offers great versatility and conversion between bag and backpack.
The sporty looking duffel bag constructed with a packable solution and a waterproof, soft, main fabric. This bag offers great versatility with multiple compartments and conversion between bag and backpack.
Fiber ContentShell 100% Polyester Coating 100% Polyvinyl Chloride
Weight1000g
Kjo cantë sportive ofron mundesi pershtatjeje duke u shndërruar në çantë dore dhe çantë shpine.
Çanta me pamje sportive e ndërtuar me një zgjidhje të paketueshme dhe një pëlhurë kryesore të papërshkueshme nga uji, të butë. Gjithashtu ka ndarje të shumta dhe behet i mundur konvertimi midis çantës se dores dhe çantës së shpinës.
Përmbajtja e fibrave: Veshje guaske 100% poliestër 100% klorur polivinil
Pesha: 1000g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “HH® Duffel Bag 2 50L”

Your email address will not be published. Required fields are marked *