CHAMPAGNE BUCKET PACIFIC

47.99 

Available on backorder

Description

10800

Large champagne bucket made of ultra-resistant and durable acrylic material.
With an elegant nautical wind rose design, perfect to go with any nautical melamine kitchenware and matching unbreakable glassware.

PERKTHIMI

10800

Kovë e madhe shampanje e bërë nga material akrilik ultra-rezistent dhe i qëndrueshëm.
Me një dizajn elegant trëndafili detar me erë, i përsosur për t’u kombinuar me çdo enë gatimi detare melamine dhe enë qelqi të pathyeshme

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CHAMPAGNE BUCKET PACIFIC”

Your email address will not be published. Required fields are marked *