CAVE MASK BLINDER

33.99 

Available on backorder

Description

412904

The Cave Mask Blinder was designed by Mares as a tool for technical and especially cave courses. It allows you to screen the mask to simulate absence of visibility. The neoprene strap allows it to be worn directly in the water.

The key features of the Cave Mask Blinder are:
• Gray/black neoprene with a wide and comfortable elasticated strap
• Mask shield; designed to simulate absence of visibility during training and/or for stress control (cave and/or stage) • Easily transferable underwater in complete safety

Cave Mask Blinder u projektua nga Mares si një mjet për kurse teknike dhe veçanërisht në shpellë. Kjo ju lejon të kontrolloni maskën për të simuluar mungesën e dukshmërisë. Rripi i neoprenit lejon që të vishet direkt në ujë. Karakteristikat kryesore të Cave Mask Blinder janë:

  • Neoprene gri/e zezë me rrip të gjerë dhe të rehatshëm elastik
  • Mburoja e maskës; projektuar për të simuluar mungesën e dukshmërisë gjatë stërvitjes dhe/ose për kontrollin e stresit (shpellë dhe/ose fazë)
  • Lehtë e transferueshme nën ujë në siguri të plotë

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CAVE MASK BLINDER”

Your email address will not be published. Required fields are marked *